ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Skor önemli değil...

Mesut Toros: Skor önemli değil...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Skor önemli değil...

47. Folkart TSYD Ege Kupası'nda Menemenspor'a 80. dakikada kalesinde gördüğü tek golle 1-0 mağlup olan Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros "Skor önemli değil" dedi...

Maçta birçok pozisyondan yararlanamayan yeşil-kırmızılılar, yenik duruma düştükten sonra uzatmalarda net gollük fırsatları kaçırınca elenmekten kurtulamadı. Mert, Batuhan, Caner gibi tüm gençleri sahaya süren yeşil-kırmızılılarda özellikle ilk 11'de şans bulan Namık Barış'ın performansı teknik heyeti mutlu etti.

Skorun bir öneminin olmadığını söyleyen teknik direktör Mesut Toros, "Çok ciddi bir hazırlık maçında ligin provasını yaptık. Oyuncularımız iyi motive oldukları sürece nasıl bir performans sergileyeceklerinin sinyallerini verdiler. Maçta zaman zaman sistem değiştirip faydasını gördük. Ofansif yönümüzü değiştirmeye devam ediyoruz. Ligde kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.
Yeşil-kırmızılılarda Afyon'da Kastamonuspor'la oynanan son hazırlık maçında kasığında sakatlık oluşan Doğukan riske edilmedi. Sakatlanma ihtimaline karşı Mustafa Değirmenci ikinci yarıda oyundan alınırken adalesinden sakatlanıp çıkmak zorunda kalan Metin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karşıyaka, sezon öncesi kendisi gibi TFF 3. Lig'de yer alan Muğlaspor ve Nazilli Belediyespor'la da hazırlık maçları oynayacak. Yeşil-kırmızılılar, Muğlaspor'la 15 Ağstos Perşembe günü Tire Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda, Nazilli Belediyespor'la ise 18 Ağustos Pazar Nazilli İlçe Stadı'nda rakip olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da YKS gururu
Sonraki Haber Bağışlanan her kitap geleceğe bir umut olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?