ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros Karşıyaka'da kalıyor...

Mesut Toros Karşıyaka'da kalıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros Karşıyaka'da kalıyor...

Karşıyaka'da şu ana kadar geleceği belirsiz olan Teknik Direktör Mesut Toros, yönetimle prensipte anlaşma sağladığını söyledi.

Kendisine 1'inci Lig'den de gelen teklifler olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Biz yönetimle mutabakata vardık ancak kesin durum cuma günü belli olacak. Ben burada çok mutluyum, Karşıyaka'da huzurluyum. Güzel işlere imza attık. Ayın tempoyla, aynı hırsla daha çok çalışarak Karşıyaka'ya en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Karşıyaka'da asla hedef bitmez" dedi. 

Başkan Vekili Gökhan Şensan'la 1 haftadır Almanya'da gurbetçi futbolcularla ve aileleriyle görüştüklerini anlatan Toros, "Daha önce Almanya'da Karşıyaka için özel seçmeler yapılmıştı. Tekrar biz de bu oyuncuları gözleme fırsatı bulduk. Köln, Düsseldorf ve Mönchengladbach'ta 14-17 yaş arası oyuncuları izledik. Almanya'daki Türk oyuncular önemli çıkış yakaladı. Bu milli takıma olumlu yansıdı. Çok yetenekli gençler var. Erken keşfetmek bizim için büyük artı olacak. Hem oyuncular hem de aileleri Karşıyaka için oldukça istekli davrandı" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 5 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Kültürpark Arama Konferansı düzenlendi
Sonraki Haber Ankara Otelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?