ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Hakkımız olan bir galibiyet aldık

Mesut Toros: Hakkımız olan bir galibiyet aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Hakkımız olan bir galibiyet aldık

Tff 3.Lig 2.Grup'ta Pazarspor'u mağlup eden Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros mücadeleyi değerlendirdi.

Hem performans olarak hem de mental açıdan iyi bir karşılaşma çıkardıklarını söyleyen Toros, "Hakkımız olan bir galibiyet aldık. Erdoğan'ın çıkardığı penaltı çok önemliydi. Eğer penaltıdan golü yemiş olsaydık da maçı çevirebileceğimize inanıyorum. Hem performans olarak hem de istek ve arzu olarak başarılıydık. Hiç susmadan bizleri destekleyen taraftarlarımızla beraber üç puanı aldık" ifadelerini kullandı.

Toros, sakatlanarak oyundan çıkan Doğukan'ın durumunun ise hafta içinde belli olacağını söyleyerek, "Doğukan'ın sakatlanarak oyundan çıkması moralimizi bozdu. Metin de maçın son dakikasında aldığı bir darbeyle sakatlandı. Çekilecek MR'ın ardından durumları netleşecek. Umarım iki oyuncumuzun da önemli bir sakatlığı yoktur" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni Zühtü Işıl ve arkadaşları aranıyor…
Sonraki Haber İzmir'de en çok limon ucuzladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?