ANA SAYFA > SPOR > Merve Vatan Dünya 2.’si, Ozan Türker Dünya 3.’sü

Merve Vatan Dünya 2.’si, Ozan Türker Dünya 3.’sü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Merve Vatan Dünya 2.’si,  Ozan Türker Dünya 3.’sü

2021 Techno 293 Plus Dünya Şampiyonası ile 2021 Techno Wind Foil 130 Gold Cup, Türkiye Yelken Federasyonu organizasyonu, Uluslararası Rüzgar Sörfü Birliği ve Dünya Yelken Federasyonu desteğiyle, Bitci.com ana sponsorluğunda Era Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

Kadınlar kategorisinde ülkemizi temsil eden Merve Vatan Dünya İkincisi oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise Ozan Türker Dünya Üçüncülüğünü elde etti. 

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Utku Meral, Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, TYF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, TYF Sportif Direktörü Fatih Özmen, Uluslararası Sörf Birliği Genel Sekreteri Piotr Oleksiak’ın katıldığı ödül töreniyle dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Uluslararası Sörf Birliği Genel Sekreteri Piotr Oleksiak konuşma gerçekleştirdi. Kadınlar kategorisinde Rusya’dan Daria Bannaya Dünya Şampiyonu olurken Milli Sporcumuz Merve Vatan (İçdaş Spor Kulübü) Dünya İkincisi ve Hollanda’dan Louisa Schmidt (Emr Windsurf ve Yelken Kulübü) Dünya Üçüncüsü oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise İtalya’dan Davide Antognoli şampiyon olurken İtalya’dan Giorgio Falqui Cao ikinciliği ve Milli Sporcumuz Ozan Türker (Emr Windsurf ve Yelken Kulübü) üçüncülüğü elde etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Köşger: Okullar bölgede yaşayan tüm öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır
Sonraki Haber Karşıyaka'da Hüseyin imza verdi Veli vazgeçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?