ANA SAYFA > SPOR > Mert Celep ve Dusan Cantekin geçici olarak Pınar KSK kadrosunda

Mert Celep ve Dusan Cantekin geçici olarak Pınar KSK kadrosunda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mert Celep ve Dusan Cantekin geçici olarak Pınar KSK kadrosunda

Pınar Karşıyaka'nın hazırlık döneminde Milli takımlarda forma giyen oyuncular nedeniyle Mert Celep ve Dusan Cantekin hazırlık kadrosuna dahil edildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "29 Ağustos perşembe günü Sırbistan’a hareket eden takımımız, başkent Belgrad’ta katılacağı hazırlık turnuvası ile yeni sezon çalışmalarını sürdürecektir. Takımımız, 2019 FIBA Dünya Kupası’nda milli takımlarının formasını giyecek olan oyuncularımız Amath M’Baye, James Metecan Birsen ve Semih Erden’den yoksun olacaktır. Milli takımlarda yer alan sporcularımız yerine Mert Celep ve Dusan Cantekin, hazırlık sürecimizde ve hazırlık turnuvalarımızda takımımıza destek olmak amacıyla kadromuzda yer alacaktır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Yelken Şubesi'nden Milli sporcularına kutlama
Sonraki Haber Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nden stat atağı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?