ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’te selin yaraları sarılıyor

Menderes’te selin yaraları sarılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’te selin yaraları sarılıyor

Sel felaketinin ardından Menderes’te yaralar sarılmaya başlandı. Menderes Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde zarar gören evlerde temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İzmir’de aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sel felaketinde mağdur olan Menderesli vatandaşların yaraları sarılmaya başlandı. Menderes Belediyesi ve İZSU ekiplerinin ortak çalışmasıyla hasar gören su boruları yenilenirken, evlerini su basan vatandaşlara yardım eli uzandı. Zarar gören evlerde temizlik ve bakım işleri Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Birlikte atlatacağız
Felaketin yaşattığı olumsuz tabloyu ortadan kaldırmak için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar,
“Sel felaketinin ardından ekiplerimizle hızlı bir şekilde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza destek olduk. Hasar tespit çalışmasının ardından ekiplerimiz su basan evlerde temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. İZSU ile birlikte ortak çalışmamız kapsamında hasar gören su boruları da yenilendi. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Bu süreci el birliğiyle hep beraber atlatacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bozköy Camisi yıkılmasın çağrısı...
Sonraki Haber Bayraklı zabıtası gıda denetimi yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?