ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’e Cenaze Hizmetleri binası kazandırıldı

Menderes’e Cenaze Hizmetleri binası kazandırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’e Cenaze Hizmetleri binası kazandırıldı

Menderes’te vatandaşların defin işlemlerini yapabilmesi için cenaze hizmetleri binası ilçeye kazandırıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Menderes Belediyesi ile yapılan ortak çalışmayla ilçeye cenaze hizmetleri binası kazandırıldı. Görece mezarlığı içerisinde yer alan binada defin işlemleriyle ilgili tüm işlemler yapılabilecek.

İlçenin ihtiyacı olan bir proje
Seçim vaatlerinden birisinin daha hayata geçirildiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ İlçemizde özellikle morg konusunda eksiklik vardı. Bu eksikliğin giderilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik ve cenaze hizmetleri binasını Menderes’imize kazandırdık. Böylece vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmiş olduk. Görece mezarlığı içerisinde yer alan ve Menderes’imizin geneline hizmet verecek binamız faaliyete girdi. Binamızda morgun yanı sıra kadın ve erkekler için gasilhane, idari bölüm, personel alanı ve cenaze namazı kılma alanı yer alıyor. Vatandaşlarımızın sadece iyi günlerinde değil, her gün yanlarında olmaya devam edeceğiz. Projemiz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Asırlık yapı, artık Roman Kültür Merkezi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın iki vazgeçilmezi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?