ANA SAYFA > İZMİR > Menderes Belediyesi’nden Gümüldür bölgesinde büyük çalışma

Menderes Belediyesi’nden Gümüldür bölgesinde büyük çalışma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes Belediyesi’nden Gümüldür bölgesinde büyük çalışma

Gümüldür Gece Pazarı’nın yolları boydan boya yenilenerek yeni görünümüne kavuştu.

Çalışmalar sonucunda 19 bin 180 metre karelik alana kilit parke döşenirken, 3 bin 266 metrelik alanda da bordür çalışması yapıldı.

Menderes Belediyesi, Gümüldür Gece Pazarı’nı da kapsayan cadde ve sokaklarda çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla Gece Pazarı’nda kronikleşmiş bir sorun haline gelen yollar ve altyapı yenilenerek cadde yeni görünümüne kavuştu.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Gümüldür’ün yıllardır kronikleşmiş bir sorunu olan ve sürekli ötelenen alt yapı ve yol çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın önemli bir sorununu daha gidermiş olduk.” dedi.

“Gümüldür eskisi gibi hak ettiği yeri bulacak”
Başkan Kayalar, Gümüldür’ün yıllar önce olduğu gibi tekrar hak ettiği yeri bulacağını ve bunun için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Gümüldür çocukluğumuzda turizm konusunda en çok tercih edilen bölgelerindendi. Ama ne yazık ki yıllar geçtikçe Gümüldür eski popülaritesini kaybetti. Bizler de Menderes Belediyesi olarak Gümüldürümüzde çalışmalarımızı artıracağız ve Gümüldür eskisi gibi hak ettiği yeri bulacak.”

Binlerce metrekare alanın yolları yenilendi
Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu Gümüldür Gece Pazarı’nın boydan boya yenilendiğini ifade eden Başkan Kayalar, şunları kaydetti: “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları sonucu Gümüldür Gece Pazarımız yeni görünümüne kavuştu. Yapılan çalışmalar doğrultusunda, Sahil Caddesi, Deniz Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi, 6213 ve 6211 sokaklarda 19 bin 180 metrekarelik alana kilit parke, 3 bin 266 metrelik alanda da bordür döşendi. İZSU Genel Müdürlüğü ve belediyemizin ortak çalışmaları doğrultusunda ise alt yapı çalışmalarını tamamlayarak Gümüldür’ün kronikleşmiş haline gelen bir sorununu daha çözmüş olduk.”

Menderes’e “Sahil Yolu Projesi”
Menderes’in turizmin kalbi olması yolunda çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Kayalar, sözlerini şöyle noktaladı: “Menderes’imizin 43 kilometrelik sahilinin her bir karışı bizim için değerli. Bu konuda Ekim ayında hayata geçirmeyi planladığımız Sahil Yolu Projemizle Orta Mahalle’den Gümüldür’e kadar yeni bir sahil yolunu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Böylece sahil bölgemizi turizm alanında canlandırma konusunda önemli bir adımı daha atmış olacağız. Yaptığımız çalışmalar doğrultusunda Menderes’imiz turizmin kalbi olacak.”   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay gençlerle omuz omuza
Sonraki Haber Güracar ve ekibi takipte...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?