ANA SAYFA > İZMİR > Memleket Partisi İzmir Zafer Bayramı için hazır kıta

Memleket Partisi İzmir Zafer Bayramı için hazır kıta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Memleket Partisi İzmir Zafer Bayramı için hazır kıta

Memleket Partililer, Genel Başkan Muharrem İnce önderliğinde, Zafer Bayramının 101. Yıl kutlaması için Dumlupınar'da olacak.Genel seçimlerden sonra Memleket Partisi, örgütü ve Genel Başkanı ile ilk buluşmasını Dumlupınar'da yapacak.

Zafer Bayramı'nın 101. yılı kutlaması öncesi Memleket Partisi İzmir İl Örgütü de hazırlıklarına eksiksiz olarak devam ediyor. İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İlçe Başkanlarıyla bugün bir araya gelerek buluşmayla ilgili bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında Oğuz; "Bu şanlı zaferin 101. yılında, Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar'da bir yürüyüş gerçekleştireceğiz ve Yerel Seçim çalışmalarına da buradan start vermiş olacağız. Tüm ilçe başkanlarımızla birlikte bugün motivasyonu, enerjisi yüksek bir toplantı gerçekleştirdik. İzmir olarak tüm örgütlerimiz hazırlıklarını son sürat sürdürüyorlar. 30 Ağustos günü hem büyük zaferin yıldönümü kutlamalarını gerçekleştirmek hem de Memleket Partisinin önümüzdeki seçimlerle ilgili çalışmalarının başlangıcını yapmak için Dumlupınar’dan yola çıkıyoruz’’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kavacık üzümünü Karabağlar Belediyesi kurtardı
Sonraki Haber Doğan Prepol'un şiir kitabı raflarda yerini aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?