ANA SAYFA > İZMİR > Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı uyuşturucuya hayır dedi

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı uyuşturucuya hayır dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı uyuşturucuya hayır dedi

Türkiye genelinde hızla artan ve kullanıcı yaşının çok küçük yaşlara kadar düştüğü madde bağımlılığına dikkat çekmek için, Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı farkındalık projesi başlattı.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı Gençlik Politikaları Komisyonu olarak başlatılan ‘Uyuşturucuya Hayır’ projesi kapsamında Menemen’de buluştular. Menemen’de bir halı saha ’da Menemen Memleket Partili gençlerle birlikte dostluk maçı düzenlediler. Çok sayıda partili ve ailelerinin katıldığı dostluk maçında önemli mesajlar kaydedildi.

Uyuşturucuya Hayır pankartları ile sahaya çıkan gençlere, İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Menemen Eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen İlçe Başkanı Berna Eyinç, İl ve İlçe Yöneticileri, Partililer ve aileleri eşlik etti.

Tahir Şahin’in başlama vuruşuyla start alan maçta gençler kıran kırana mücadele etti. Maç sonunda 6-6 berabere kalan gençler verdikleri mesaj ile sonuçtan memnun olarak İzmir’in her ilçesinde etkinliklerine devam edeceklerini ifade ettiler.

Uyuşturucuya Hayır Kampanyası düzenleyen gençlere Menemen İlçe Örgütü Adına teşekkür ederek kutlayan Tahir Şahin, bu etkinliklerin farkındalık yaratacağının kendilerinin de farkında olduklarını, eski bir belediye başkanı, abileri ve siyasete uzun yıllarını vermiş bir kişilik ve karakter olarak bu projeyi son derece desteklediğini ifade etti. Şahin, “Hem sporda başlatmışsınız hem sanatta başlatacaksınız. Eninde sonunda bunu da bir etkinlikte noktalayacaksınız. İnanılmaz güzel bir etkinlik. Uyuşturucuya hayır sadece lafta kalmamalı. Hepimizin hem bizim hem bizden sonraki gençliğin bu işten çok önem ve gayret sarf etmesi gerekli. Herkes yapıyor uyuşturucuya hayır kampanyasını ama bugün bu sahada kalacaksa fayda getirmiyor. Esas bunun devamını ve arkasını kovalamak lazım. Nerde hangi bir genç varsa onu mutlaka bu illetten kurtarmak lazım. Bu illetten kurtarabilmek içinde mutlaka sosyalleşmek gerekir. Bunu unutmayalım arkadaşlar, sosyal insan bu tür uyuşturucuya doğru adım atmaz. İşte genç kardeşlerimiz Memleket partili genç kardeşlerimiz bu işe duyarlılık göstermiş bir tane bile kurtarsak diye yola çıkmış, biz bu işten mutlu oluruz demişler. Sizleri öncelikle kutluyor tebrik ediyorum hem de İl Başkanımız ve İl Yöneticilerimizi kutluyor tebrik ediyorum. Mevzu gençlikse gerisi teferruattır diyorum hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Hedef Bütün Gençlik
‘Uyuşturucuya Hayır’ dostluk ve farkındalık maçına katılarak gençlerle bir araya gelen Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, “Gençlik komisyonumuz büyük bir örnek teşkil edecek projeye başladı. Memleket partisi olarak uyuşturucudan ve benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için öncü bir harekettir. Her şeyden önce tüm gençliğe örnek olmasını diliyorum. Bu proje bizim partimiz tarafından başlatıldı ancak tabi ki hedef Türkiye’deki bütün gençliktir. İstatistiki rakamlara göre Türkiye’de uyuşturucu yaşı 12 ye kadar düştüğü söyleniyor. Bu gençlerimizi ciddi anlamda tehdit eden bir unsurdur yani Türkiye’nin geleceğini tehdit eden bir unsurdur. Bizim gibi sorumlu siyasetçilerin bu konulara önlem alması gerekiyor.  Umarım memleket partisinin başlatmış olduğu bu kampanya diğer siyasi partilerin ve Türkiye’deki diğer aydınların da önünü açar ve onlarında desteğini alırız” dedi.

Sinemadan tiyatroya, resimden müziğe
Madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımının toplumun tüm bireylerini ilgilendiren önemli bir mesele olduğunu ifade eden Menemen İlçe Başkanı Beyna Eyinç, “Bu sorunu sadece polisiye tedbirler ile çözmek mümkün değildir. Birey olarak hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Toplumun her kesimiyle gençlerimize katkı sunacak özgüvenlerini arttıracak hayata hazırlayacak adımlar atmalıyız. Memleket Partisi Gençleri ülkemizde hızla artan ve kullanıcı yaşının küçük yaşlara kadar düştüğü madde bağımlılığına, uyuşturucuya dikkat çekmek için farkındalık projesi başlattı. Bunun ilk adımı futbol. Önümüzdeki günlerde sinemadan tiyatroya, resimden müziğe gibi birçok alanda etkinliklerimiz olacak. Teknolojik gelişmeler hayat standartlarımızı yükseltirken beraberinde olumsuzluklarda getirmekte gelişen teknoloji ile beraber İnternet kullanımının artması, Sanal dünya ile birlikte sosyal hayattan kopuldu. İnsanlar daha az birbirleriyle zaman geçirmekte. Özgür ama bilinçli nesiller yetiştirmek zorundayız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi her zaman her konuda desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş Kitap Günleri başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Lisesi yıkılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?