ANA SAYFA > SPOR > Melis yuvaya döndü...

Melis yuvaya döndü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Melis yuvaya döndü...

Karşıyaka voleybol alt yapısından yetişerek A Takım kadrosunda yer alan Melis yeniden Karşıyaka'ya döndü.

Karşıyaka Voleybol alt yapısında yetişen, 2014-2019 sezonları arasında A takım da yer alan libero Melis Alpacar Demir, bir sezon önce Bolu Belediyspor'a transfer olmuştu. Yeniden yuvasına dönen Melis Alpacar Demir, sözleşme imzalayıp, antrenmanlara başladı.

Melis Alpacar Demir , 29 Ocak 1996, İzmir doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Voleybola 11 yaşında Ankaragücü'nde başladı. Sırasıyla küçük, yıldız, genç ve pav takımlarında oynadı. Ankaragücü'nün yanı sıra Ankara Vakıfbank, Ankara Karşıyaka takımlarının alt yapı gruplarında Türkiye Şampiyonaları'nda yer aldı. 2012 yılında Dünya Liselerarası Voleybol Şampiyonasında Ankara TVF Spor Lisesi'ni temsilen millî oldu ve Fransa'da Türkiye'ye bronz madalya getiren takımda görev aldı. 2014 yılında Karşıyaka'da profesyonel oldu. Libero mevkiinde oynayan Alpacar, 2016-17 1.lig A grubunu 3. sırada tamamlayan ve Sultanlar Ligi'ne yükselmek için play-offlarda mücadele etti. 2019-20 sezonu başında Alpacar Karşıyaka'dan ayrılarak 1. Lig ekiplerinden Bolu Belediyespor'a transfer oldu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de esnaflar için dayanışma zirvesi
Sonraki Haber Karşıyakalı Aliş ameliyat olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?