ANA SAYFA > EKONOMİ > Melih Spor da kapatıyor

Melih Spor da kapatıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Melih Spor da kapatıyor

Karşıyaka Çarşı’da yaprak dökümüne bu kez Melih Spor ekleniyor.

1985 yılından bu yana Ankara İlkokulu sokağında açık olan ve sporseverler ile spor kulüplerine hizmet eden Melih Spor kapatma kararı aldı.
Karşıyaka Çarşı’da en eski esnaflardan birisi olan ve 37 yıldır işyeri işleten Melih Teoman, “artık bu işin de sonu geldi. Ekonomik şartlar bizi zorladı ve emekli olmaya karar verdim. Şubat sonunda da kepenk indireceğiz. O süre içinde de iş yerimizdeki spor malzemelerini maliyetine Karşıyakalılara satma kararı aldık. İş yerimizi 1985 yılında açmış ve o günden bu yana da spor giysisi, spor malzemeleriyle hizmet etmiştik” dedi.
Karşıyaka Çarşı esnafı, ekonomik kriz nedeniyle dayanma gücünün sınırı aştığını ifade ederken, “bu gidişler yaprak dökümü devam eder” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemirli kadınlar engel tanımıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?