ANA SAYFA > ÇEVRE > Mavişehir'de Halk Park açıldı...

Mavişehir'de Halk Park açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir'de Halk Park açıldı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Mavişehir’de İngiltere’nin başkenti Londra’daki ünlü Hyde Park’ta olduğu gibi, halkın kendini ifade edebileceği serbest kürsü ve yazı duvarları bulunan parkı bu akşam hizmete açtı...

Halk Park’ta 7’den 70’e her yaş grubuna uygun aktivite ve spor alanlarıyla İzmirlilerin nefes alacağı yeni bir buluşma mekanı olmaya aday. Halk Park’ta 66 bin 500 metrekare yeşil alanın dışında 3 adet ayrı çocuk oyun alanı ve bir tanesi ileri yaş olmak üzere 2 tane kondisyon alanı yer alıyor. Bunların yanı sıra parkta ücretsiz wifi erişimi, karavan kafe, 2 adet su duvarı ile 3 adet yaya köprüsü de bulunuyor.
Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Halk Park’a şu ana kadar farklı türlerde 610 ağaç 6 bin çalı, 3 bin 750 yer örtücü ve sarılıcı bitki dikildi.
Mavişehir'deki Karşıyaka Halk Park’ta 66 bin 500 metrekare yeşil alanın dışında 3 adet ayrı çocuk oyun alanı ve bir tanesi ileri yaş olmak üzere 2 tane kondisyon alanı yer alıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Dört yıl önce göreve başladığımda en büyük hayallerimden biri Karşıyakamıza bir Halk Park kazandırmaktı. Bu hayalimizi Büyükşehir Belediyemiz gerçeğe dönüştürdü. 100 bin metrekarelik parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Karşıyakamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Mahmut Almanya'ya transfer oldu
Sonraki Haber Başkan Akpınar, personeliyle bayramlaştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?