ANA SAYFA > EĞİTİM > Mavişehir Rotary, Lamia Karer Ortaokulu'nun tadilatına başladı

Mavişehir Rotary, Lamia Karer Ortaokulu'nun tadilatına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir Rotary, Lamia Karer Ortaokulu'nun tadilatına başladı

Mavişehir Rotary Kulübü Rotary Bölge Federasyonu’nun bu dönemki “Rotary Okulda” bölge projesine yönelik olarak çalışmalara başladı. İlk olarak Karşıyaka Şemikler’deki Lamia Karer Ortaokulu’nun ihtiyaçları belirlenerek okulun tadilat ve tefrişat işlerine kulüp üyelerinin katılımıyla başlandı.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Fatih Akçiçek’in bu dönem en fazla önem verdiği “Rotary Okulda” bölge projesi için Mavişehir Rotary Kulübü üyeleri kolları sıvadı. Kulüp üyeleri, genç kuşaklarını temsil eden 18-30 yaş arası Rotaractör ve 12-18 yaş arası Interactörlerinin de katılımıyla Şemikler’deki Lamia Karer Ortaokulu’nda iç dış boya, badana, tadilat ve tefrişat işlerine başladı. 

Ustalarla birlikte yaklaşık bir ayda tamamlamayı planladıkları projeyi anlatan Mavişehir Rotary Kulübü Başkanı Güven Öztürk, “Bizim kulüp üyelerimizden birinin eşi bu okulda öğretmen dolayısıyla buranın ihtiyaçlarını biliyorduk. Bu proje ile birlikte okula gelip tespitlerimizi yaptık, yapabileceklerimizi tespit ettik ve onun üzerine çalışmalara başladık. Okulun tamamının iç dış boyanması, müdür odası tanzimi, bölünmesi, yer döşemesinin yanı sıra ilave olarak yeni bir sınıf açarak 40 tane sıra alacağız. Atatürk köşesi, kütüphane yapacağız. Ayrıca dışarıya da bir konteyner spor odası, bir konteyner  fen laboratuarı, bir de hem öğrenciler hem de engelli öğrencilerimize özel basketbol potaları yaptırmayı planlıyoruz. Mevcutta olmayan eksik olan tüm ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Burada önemli bir nokta da işin içinde kendimiz olmak istedik. Üyelerimiz gençlerimiz hep birlikte işin ucundan tutarak bu oluşumu birlikte gerçekleştirmek istedik, bundan dolayı daha da mutluyuz” şeklinde konuştu.
Öztürk ayrıca yaz döneminde bitmesi planlanan çalışmanın ardından eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulda çeşitli kültür sanat faaliyetleri, veli ve öğrencileri bilgilendirme seminerlerine ve eğitimlere başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da gençler çocuk istismarına tepki için yürüdü
Sonraki Haber Bornova'da sinema dolu günler başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?