ANA SAYFA > GÜNDEM > Mavişehir Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülü Prof. Dr. Sertöz’e

Mavişehir Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülü Prof. Dr. Sertöz’e

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülü Prof. Dr. Sertöz’e

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Kulüplerinden Mavişehir Rotary Kulübü dönemin Meslek Hizmet Ödülü’nü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rüçhan Sertöz’e takdim etti.

Akademik kariyerinin yanı sıra mensubu bulunduğu Ege Tıbbiyeliler Derneği’ndeki  faaliyetlerinden dolayı bu ödülü kendisine vermeyi uygun gördüklerini dile getiren Kulüp Dönem Başkanı Nilgün Özateşoğlu, “Prof. Dr. Rüçhan Sertöz İzmir için büyük bir değer, çok değerli bir hocamız. Mesleğindeki başarısının yanı sıra, mensubu olduğu Ege Tıbbiyeliler Derneği’nde Tıp Fakültesi öğrencilerine eğitimlerine başladıkları günden itibaren sağladığı maddi ve manevi destek, karşılaştıkları sorunlarla başa çıkabilmelerini kolaylaştırabilmek ve her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte yer almalarına olanak sağlamadaki özverili çalışmalarından dolayı dönemimizin meslek hizmet ödülü kendisine vermekten dolayı onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Plaket takdiminin ardından Prof. Dr. Rüçhan Sertöz, ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mavişehir Rotary Kulübü üyelerine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de divan başkanı Atakan Karakaplan
Sonraki Haber Gaziemir’de ''tebligat''tan 350 bin liralık tasarruf

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?