ANA SAYFA > EĞİTİM > Matematik Bilim Olimpiyatları eğitimi tamamlandı

Matematik Bilim Olimpiyatları eğitimi tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Matematik Bilim Olimpiyatları eğitimi tamamlandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından TÜBİTAK 2237-A bilimsel eğitim etkinlikleri desteği ile yürütülen Matematik Bilim Olimpiyatları eğitimi tamamlandı.

Ortaöğretim matematik öğretmenlerine yönelik olimpiyat seviyesinde yürütülen eğitim programı sertifika törenine; İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Büyükaşık, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Vermez, TÜBİTAK proje ekibi ve eğitim alan öğretmenler katıldı.

5-9 Şubat tarihleri arasında Bornova Anadolu Lisesi'nde bulunan MatEv'de gerçekleşen etkinlikte, yirmi matematik öğretmeni eğitim aldı. 5 gün süren eğitimler sonunda yapılan tören ile katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Öğrenciler Bilim Olimpiyatlarına Hazırlanacak

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Büyükaşık'ın desteğiyle yürütülen projede, öğretmenlerin akademik bilgi düzeyinin artırılması ve öğrencilerin matematik bilim olimpiyatlarına etkin bir biçimde hazırlanmasına yönelik altyapı oluşturulması hedefleniyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Aras Kargo'yu konuk ediyor
Sonraki Haber Körfezde vapur seferleri iptal edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?