ANA SAYFA > SAĞLIK > Maske zorunluluğu kalktı

Maske zorunluluğu kalktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Maske zorunluluğu kalktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kapalı mekanlardaki maske zorunluluğu tamamen kaldırıldı. Sadece toplu taşıma ve sağlık kuruluşlarında maske takmaya devam edilecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısından sonra açıklama yaptı. Pandeminin ilk gününden bu yana yapılan çalışmaları aktaran ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden uzmanları yad eden Erdoğan, Hükümet olarak bilimsel verilerle toplumsal beklentileri en üst düzeyde tuttuklarını belirtti. Bugün dünyada kendi aşısını üretebilen 9 ülkeden birinin Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bilim Kurulu, bundan sonra olağanüstü durum olmadığı sürece bir araya gelmeyecekler. Kapalı mekanlardaki maske zorunluluğu tamamen kaldırıldı. Sadece toplu taşıma ve sağlık kuruluşlarında maske takmaya devam edilecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da sosyal marketler yüzleri güldürüyor
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden kadına yönelik şiddetle mücadeleye hukuki destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?