ANA SAYFA > GÜNDEM > LÖSEV'den anlamlı huzurevi ziyareti

LÖSEV'den anlamlı huzurevi ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV'den anlamlı huzurevi ziyareti

LÖSEV İzmir Şubesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde, gönüllüleriyle birlikte huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

21 yıldır maddi güçlükler içindeki binlerce lösemili çocuğa ve yetişkin hastaya ücretsiz tedavi, eğitim, sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmeti veren, onların yaşadıkları problemlere kalıcı çözümler getirebilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren LÖSEV, tüm bu desteklerinin yanı sıra birçok alanda sosyal sorumluluk faaliyetlerine de katkıda bulunmaya devam ediyor.

LÖSEV İzmir Şubesi yetkilileri ve LÖSEV İzmir Gönüllüleri, Bostanlı’daki bir huzurevi ve yaşlı bakım merkezinin değerli sakinlerine hazırladıkları minik hediyelerle çocukların iyi dileklerini sundu. LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Gökçe DEMİRTAŞ, “LÖSEV olarak gönüllülerimizle birlikte bu anlamlı günde bizleri geleceğe hazırlayan büyüklerimizin değerli tecrübelerini dinleme, çocuklarımızın güzel duygularını onlarla paylaşabilme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz.” diyerek duygularını ifade etti.
Vakfın tüm faaliyetlerinde keyifle yer aldıklarını belirten LÖSEV Gönüllüleri, huzurevi sakinlerine takdim ettikleri çiçeklerle birlikte sevgilerini ve saygılarını sundular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğukan İnci teknik heyetin yüzünü güldürdü
Sonraki Haber Seferihisar’dan İmamoğlu’na büyük destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?