ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İzmir'deki aileleriyle iftarda buluştu

LÖSEV İzmir'deki aileleriyle iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İzmir'deki aileleriyle iftarda buluştu

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlarla bir arada olarak moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen iftar yemeklerinin ilki İzmir Mövenpick Otel’de gerçekleşti.

İzmir’de yaşayan ve bu hastalıkla mücadele eden tüm çocuklar ve ailelerinin davet edildiği iftar yemeğinde LÖSEV yetkilileriyle bir araya gelen aileler hem moral buldu, hem sıkıntılarını paylaştı. 

LÖSEV’e kayıtlı ailelere Ramazan ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koli seçeneklerinde et ve et ürünleri de bulunuyor. Acil Yardım Kolisi, Orta Aile Kolisi, Büyük Aile Kolisi,Mutlu Aile Kolisi, Sevgi Dolu Geniş Aile Paketi olmak üzere hazırlanan bağış seçeneklerine yönelik detaylı bilgiyi www.losev.org.tr sitesinde Nasıl Bağış Yapabilirim? başlığı altında bulunan Ramazan Koli Bağışı bölümünden edinebilirsiniz. 
    
Ayrıca Ramazan boyunca yapılacak yardımlara destek vermek isteyen, zekat ve fitrelerini ulaştırmak isteyen duyarlı kişi ve kuruluşlar tüm Türkiye’deki banka şubelerinden, PTT şubelerinden, telefon ve sms ile veya www.losev.org.tr üzerinden bağış seçeneklerini inceleyerek katkıda bulunabilirler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Oynadığımız basketbol iyiydi
Sonraki Haber Karşıyaka'dan kanoyla yola çıktılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?