ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İzmir'de 23 Nisan coşkusu

LÖSEV İzmir'de 23 Nisan coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İzmir'de 23 Nisan coşkusu

LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı İzmir’de düzenledikleri etkinlikle coşkuyla karşıladı. Etkinlikle minikler sahneye çıktı gösteriler sundu ve umut mesajları haykırdı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ankara merkezleri başta olmak üzere 9 ayrı şehirde eş zamanlı olarak coşkuyla kutladı. …LÖSEV İzmir ise Hilton Garden Inn Otel ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik ile İzmir‘deki Lösemili Çocuklara neşe dolu anlar yaşattı 13.30-15.30 saatlerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik şiirler, marşlar, dans gösterileri eşliğinde devam edip  pasta kesimi ile sonlandı.  Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar kapsamında  katılımcılar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini bir kere daha hatırladı.

“Aydınlık gençlerle aydınlık geleceğe”
LÖSEV sunulan ücretsiz tedavi, nakdi, ayni ve sosyal desteklerle %92+2 oranında Lösemide iyileşme oranı sağlandığı gibi Cumhuriyet Tarihi’ne gururla bakan; Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; özgüveni yüksek; bilim, edebiyat, sanat ve sporu yaşam felsefesi kabul eden LÖSEV Gençliği ile geleceğe umutla bakmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yemeklerini Selvitopu çiftiyle paylaştılar
Sonraki Haber Adı konulmamış 3. Dünya Savaşı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?