ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İzmir bayramda da yalnız bırakmadı

LÖSEV İzmir bayramda da yalnız bırakmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İzmir bayramda da yalnız bırakmadı

Tüm Türkiye genelinde 8 irtibat bürosu bulunan LÖSEV İzmir’de de hastaneleri ziyaret ederek lösemi ve kanser tedavisi devam eden çocuklara hastane odalarında bayram hediyelerini verip, refakatçi annelerini bayram günü yalnız bırakmadı.

Hane ziyaretleri gerçekleştirdiği gibi ofislerinden de yardımlarını bayram süresince iletmeye devam eden LÖSEV, kahraman çocuklarına ve duyarlı halkımıza da teşekkür ederek iyi bayramlar dilediğini de yayımladı. Kurban bağışlarının arefe günü adak kesimleri ile başladığını duyuran LÖSEV aldıkları vekâleten kurban bağışlarını bayramın 1. 2. ve 3. günleri hijyenik et entegre tesislerinde keserek, etlerini 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak Lösemili ve Kanserli Çocuklara ulaştırılacağının da altını çizdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarnıç Toplum Merkezi yola çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Kerem için Çorum ile pazarlıkta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?