ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İyilikler Tırı İzmir aileleriyle buluştu

LÖSEV İyilikler Tırı İzmir aileleriyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İyilikler Tırı İzmir aileleriyle buluştu

LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda 21 Nisan 2018 Cumartesi İZMİR’li aileleri ile buluşan LÖSEV İYİLİKLER TIRI hasta ailelerine yardımları yine yerinde ulaştırdı.

Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı desteğin yer aldığı LÖSEV Tır Etkinliği ile Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı projede bir sonraki durak İZMİR oldu. Bu yıl 23 Nisan kutlamaları ile de renklenen İYİLİKLER TIRI’nda LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkilileri tarafından katılımcılar için çeşitli sürprizler de hazırlandı. Bir festival havasında gerçekleşen etkinlik süresince gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulundu.  Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre olanları gönüllerince seçtiler ve keyifli bir günü geride bıraktılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uğur Yıldırım koltuğunu Çınar Ekmekçi’ye bıraktı
Sonraki Haber Karşıyaka yönetiminden stat ve salon çıkarması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?