ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV, gönüllüler gününü kutladı

LÖSEV, gönüllüler gününü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV, gönüllüler gününü kutladı

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında LÖSEV tarafından düzenlenen etkinlik, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Çok sayıda gönüllünün bir araya geldiği etkinlikte, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından alınan karar neticesinde 1985 yılından bu yana kutlanan Dünya Gönüllüleri Günü, İzmir’de LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın  önderliğinde kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda organize edilen etkinlikte LÖSEV gönüllüleri ve gönüllü faaliyetlerine katılan yüzlerce insan yer aldı. LÖSEV gönüllülerinin deneyimlerini sahnede anlattığı etkinlikte, İzmir Ekonomi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen’in yaptığı söyleşinin ardından yılın gönüllüleri ödülleri çeşitli kategorilerde, LÖSEV tarafından düzenlenen ödül töreniyle 16 aktif gönüllüye takdim edildi. 

LÖSEV’in İzmir Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Gamze Berçin Edirne, ”Çocuklarımız için gece gündüz demeden, her etkinliğimizde yanımızda olan gönüllülerimiz, bizim gözbebeğimiz.  Bu özel günde, İzmir’de LÖSEV’in çalışmalarında desteklerini esirgemeyen gönüllülerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Onlar iyi ki varlar.“ diyerek gönüllülere teşekkürlerini iletti.

Birçok gönüllü firmanın da çeşitli destekleriyle yer aldığı LÖSEV gönüllüler günü organizasyonun finalinde, kahkaha yogası yapıldı. LÖSEV tarafından düzenlenen anlamlı organizasyon, kapanış konuşmasının ardından sona erdi. 
Sen de LÖSEV gönüllülük hareketinin parçası olmak istiyorsan, https://www.losev.org.tr/v6/gonullu adresinden kolayca kaydını oluşturabilirsin.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Iwc Saat
Sonraki Haber Maketler Ne İşe Yarar?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?