ANA SAYFA > İZMİR > Lösemili çocuklar Polis Haftası'nı kutladı

Lösemili çocuklar Polis Haftası'nı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lösemili çocuklar Polis Haftası'nı kutladı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesinde tedavi gören lösemili çocuklarımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz fedakarca çalışan polis abi ve ablalarına Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajları gönderdi, onları çalışma yerlerinde ziyaret etti. Lösemili minikler polis abi ve ablalarına “Haftanız kutlu olsun, iyi ki varsınız, sizin sayenizde akşamları huzurla uyuyoruz” dedi.

LÖSEV'den yapılan açıklama şöyle: "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. Yıldönümünün kutlandığı bu haftada vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, varlıklarını her zaman yanımızda hissettiğimiz emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Vatanı ve milleti uğruna şehit düşen tüm Emniyet mensuplarına da Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Halkın güvenliğini sağlamak ve halkı korumak kolay değil, Polis Teşkilatı üyelerinin ne kadar önemli bir görev üstlendiğinin bilincindeyiz."

Polis Haftası’nda lösemili çocuklarımızın polis abi ve ablarına mesajları şöyle:

Mert P. (9), "Polisler olduğu için kendimi güvende hissediyorum. Hırsızlardan korkmuyorum. " 

Eymen E (3), "Motorlu polis abileri seviyorum. Büyüyünce ben de polis olacağım, suçluları yakalayacağım." 

Elif T (8), "Polisler olmasaydı biz rahat uyuyamazdık. Katiller yakalanamazdı. Bizi korudukları için onları seviyorum. İyi ki varlar”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Yaşar Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Çanakkale'ye kürek çekecekler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?