ANA SAYFA > İZMİR > Lions kulüpleri hizmet için yarıştılar

Lions kulüpleri hizmet için yarıştılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lions kulüpleri hizmet için yarıştılar

8 Ekim Dünya Lions Hizmet Gününde Ege ve Akdeniz bölgesindeki 118R yönetim çevresine bağlı kulüpler sokaklara çıkarak hizmet için yarıştılar. Edremit’ten Antalya’ya kadar 64 Lions kulübü gün boyunca Covid19 dan korunmak için maske ve steril malzemeler dağıttı, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet ve bilgisayarlar hediye etti. Kızılay ile birlikte kan ve organ bağışı kampanyaları yürüttü.

118R genel yönetmeni Esengül Erkan yaptığı açıklamada pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılara rağmen Lions kulüplerinin hizmet için buluştuğunu, elele vererek etkinlikler gerçekleştirdiğini belirterek ‘İzmir’deki 44 kulübümüz ile Antalya, Denizli, Muğla, Aydın ve Edremit’teki kulüp üyelerimiz hizmet için sokaklardaydı. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa oraya ulamaya çalıştık, zor koşullar altında onlarca etkinlik gerçekleştirildi. Çevresine hizmet için yarışan Lions ailemin tüm fertlerini bu dayanışma ve hizmet aşkı için kutluyorum.’ Dedi. 

İzmir’deki Etkinlikler

•    Pandemi sürecinde yaşanan kan bağışı stoklarının azalması nedeniyle Kızılay işbirliğiyle Konak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’da kan ve organ bağışı kampanyaları gerçekleştirildi. Yüzlerce kişi kan bağışında bulundu. 
•    Bayraklı ilçesinde yaklaşık on iki bin maske ve binden fazla dezenfektan sokak sokak gezilerek vatandaşlara dağıtıldı. 
•    Karşıyaka Lamia Karaer Ortaokulu Atatürk köşesi tamamen yenilendi. 
•    Eğitimde fırsat eşitliğinin yakalanması için onlarca ihtiyaç sahibi öğrenciye bilgisayar ve tablet dağıtıldı. 
•    Kemalpaşa’da engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı. 
•    Ege Üniversitesi göğüs hastalıkları anabilim dalı kemoterapi ünitesinde tedavi gören hastalara dağıtılmak üzere kolilerce su ve kraker bağışında bulunuldu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’tan Kardeş Honaz’a ağabey desteği
Sonraki Haber Ayhan Kemerli vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?