ANA SAYFA > SPOR > Lider Erdem Esentepespor Şemikler'e gol yağdırdı...

Lider Erdem Esentepespor Şemikler'e gol yağdırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lider Erdem Esentepespor Şemikler'e gol yağdırdı...

İzmir 1. Amatör Futbol Ligi Çetin Zengin Sezonunda mücadele eden Karşıyaka ekiplerinin yer aldığı 4 ve 5. Gruplarda bugün 11. Hafta maçları oynandı.

4. Grupta günün en farklı galibiyetini Şemiklerspor karşısında 10-0 ile alan Erdem Esentepespor liderliğini sürdürdü.  Liderin takipçisi Yeni Örnekköyspor lig sonuncusu ve galibiyeti olmayan Yeşiltepespor’u 2-0 yenerek lideri izlemeye devam etti.  Grubun önemli maçında büyük çekişme vardı. Bostanlıspor, Mavişehir 79 Yıldızspor’u 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. 
5. Grubun lideri Bahçelievlerspor Tellibahçespor’u 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu. İkinci sıradaki Denizspor son sıradaki Karşıyaka Demirköprüspor’u 4-1 yendi. Günün diğer maçında Karşıyaka Yalıspor ile Karşıyaka Kültürspor 2-2 berabere kaldı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da sürücülere Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik anlatıldı
Sonraki Haber Zübeyde Hanım Anneler Günü'nde anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?