ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Latife Mustafa Kemal'' adlı eserin ilk imza günü Karşıyaka'daydı...

''Latife Mustafa Kemal'' adlı eserin ilk imza günü Karşıyaka'daydı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Latife Mustafa Kemal'' adlı eserin ilk imza günü Karşıyaka'daydı...

Karşıyaka’lı Araştırmacı Yazar Ahmet Gürel ve Dr.Eren Akçicek’in yazdığı ‘LATİFE MUSTAFA KEMAL’ adını taşıyan kitabın ilk imza günü Karşıyaka İş Bankası Kültür Yayınları kitap evinde gerçekleşti ve Karşıyaka’lı kitapseverlerden büyük ilgi gördü.

İmza gününde Konuşan Araştırmacı yazar Ahmet Gürel şunları söyledi: ‘İlk imza günümüzde bizleri yanlız bırakmayan sevgili dostlarımıza ve yine İş bankası Kültür Yayınları yazarlarından Hüseyin Yurttaş dostumuza’da teşekkür ediyoruz.

‘Latife Mustafa Kemal’ adını taşıyan kitabımızın ilk imza gününü Karşıyaka İş Bankası Kültür Yayınları satış evinde gerçekleştirdik. Yazar arkadaşım Dr.Eren Akçiçek bulduğu yüzlerce belge ile kitabımıza yaptığı katkı yadsınamaz.

2002 yılında, İTK Uşakizade köşkü Müdürlüğü görevine başladım. O tarihte başladığım ‘Latife Mustafa Kemal’ temalı çalışmam, 113 fotoğraf ve 570 belgeye ulaştı. İş Bankası Kültür Yayınları’ndan geçen Nisan ayında basılan kitabımız, İzmir Kitap furında okuyucusuyla ilk defa buluştu.

Bu kitabımız neden İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıktı diye düşünebilirsiniz, çünkü bildiğiniz gibi İş Bankası Atatürk’ün kendi parası ile kuruldu. İş Bankası, Uşakizade köşkünde fikren kurulduğu için, israrla kitabımızın İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkmasını tercih ettik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Panik yok!.. Millet olarak, mücadeleye devam!..
Sonraki Haber Doktor Akpınar verdiği iftarı kendi servis etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?