ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Latife Hanım Köşkü restorasyonu için geri sayım başladı...

Latife Hanım Köşkü restorasyonu için geri sayım başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Latife Hanım Köşkü restorasyonu için geri sayım başladı...

Karşıyaka Belediyesi ile İzmir Valiliği arasında yapılacak protokolle Latife Hanım Köşkü’nün restorasyonu başlayacak. Bu konuda Karşıyaka Belediyesi'nin protokol imzalanabilmesi amacıyla hazırlanan önerge, Karşıyaka Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında görüşülecek.

Önergeye göre, protokolün imzalanması için Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’a yetki verilmesi talep edilecek. Mülkiyeti Karşıyaka Belediyesi’ne ait olan Latife Hanım Köşkü’nün restorasyonunun, İzmir Valiliği ile yapılacak iş birliği çerçevesinde hayata geçirilmesi konunun meclisten geçirilmesinden sonra gerçekleşecek.
Meclise gelecek önerge şu şekilde:
“İlçemiz Bahriye Üçok Mahallesi Latife Hanım Sokak No:29 adresinde ve tapuda Bahariye Mahallesi, 9890 ada 6 parselde kayıtlı bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait Latife Hanım Köşkünün restorasyonunun yapılabilmesi amacıyla Belediyemiz ile Valilik Makamı arasında protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkında önerge.” 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ROİSDER'in kuruluşunun 30. yılı Karşıyaka'da kutlandı
Sonraki Haber TBF'den Aygün Cicibaş'a ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?