ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Lacivert Smokin Damatlık

Lacivert Smokin Damatlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lacivert Smokin Damatlık

Erkeklerin en özel günlerini simgeleyen damatlık modellerinde genellikle siyah ilk tercih olmaktadır.

Fakat modern çizgi ve renklerin modaya hakim olması ile beraber farklı renklerde damatlıkları da görmek mümkündür. Özellikle lacivert renkli damatlık modelleri her zaman ilk sıralarda yer almıştır. Lacivertin farklı tonları ile damatlıklar daha modern ve iç açıcı görünmektedir.

 

 Beyaz ile lacivertin uyumu ise asla yadsınamaz.

 Yeni sezon ürünler arasında yer alan lacivert damatlık modelleri lacivertin her tonu ile müşteriye sunulmaktadır. Erkeklerde lacivertin gizli şıklığı gözler önüne serilirken aynı zamanda daha çekici bir etki de yaratılmaktadır. Son yılın trend modelleri ile trend renklerinden oluşan damatlık takımları smokin modellerinde müşteriler için sergilenmektedir.

 

 YAZ RENKLERİ İLE SMOKİN DAMATLIKLAR

 

 Yaz aylarının gelmesi ile beraber düğün sezonu da açılmaktadır. Düğün sezonunda en fazla ilgiyi ise gelinlik ve damatlık modelleri görmektedir. Özellikle damatlık modellerinde şıklık ve modernliği bir arada yansıtmak adına farklı modeller sunulmaktadır. Erkeğin ağırlığını ve karizmasını korumak için smokin modelleri damatlıklar da daha fazla tercih edilir. Klasik modellerin aksine modern tarz ise her daim erkekler için ideal giyim tarzı olmuştur. Bu nedenle damatlıklar da modern tarz renkler ile ön plana çıkartılmaktadır.

 

 Lacivert smokin damatlık modelleri yılın en fazla tercih edilen modelleri arasındadır. Wessi sitesi üzerinde lacivert smokin damatlık modellerinin tümüne ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz renk tonları ve moda uzmanlarının katkılarıyla şıklığınıza farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.

 

 DAMATLIK MODELLERİNDE MODERN ÇİZGİLER

 

 Damatlık modelleri genellikle aynı seçenekler doğrultusunda devam eder. Yani moda her ne kadar değişse de damatlık modellerinde pek bir değişim olmaz. Wessi firması ise damatlık modellerine farklı çizgiler katmaktadır. Özellikle renk ve model açısından damatlık modelleri alışılmışın dışında bir görüntü sergilemektedir.

 

 Moda uzmanlarının yetenekli görüşleri sayesinde damatlık modellerine de farklı çizgiler getirilmiştir. Özellikle renk ve doku açısından. Renkler bu yıl modanın da etkisiyle mavi ve lacivert tonlarındadır. Klasik modeli koruyan damatlıklar da yaka kısımları siyah kumaş ile işlenerek klasik havaya modern bir çizgi çizilmek istenmiştir. Bu çizgiler damatlık modellerinin daha şık ve gösterişli görünmesini de sağlamaktadır.

 

 DAMATLIK MODELLERİNDE FİYATLAR

 

 Damatlık modellerinde fiyatlar kumaşın yapısına, damatlığın modeline ve rengine göre değişir. Son yılların trend parçalarından olan lacivert damatlık modellerinde ise fiyatlar oldukça makuldür. Lacivert smokin damatlık modellerinde fiyat aralıkları 240 ile 550 Türk Lirasında değişmektedir. Özellikle özgün ve modern çizgilerden oluşan damatlık modellerinde fiyatlar biraz daha yükselmektedir.

 

 Wessi markası tüm damatlık modellerinde farklı indirimler uygulayarak, modellerin her bütçeye uygun olmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra modernliği de elden bırakmayarak, yılın trend parçalarını sunmaktadır.

 

 Damatlık modellerinde bu fiyatlar bir takım olarak sunulan fiyatlardır. Yani damatlık takımına ödenmesi gereken fiyatlar 240 ile 550 Türk Lirası arasındadır.

 

 DAMATLIK MODELLERİNDE TAKIM İÇERİKLERİ

 

 Damatlığın bir takım olarak sunulması önemlidir. Bu takımın modern çizgilerle korunması da önemli bir detaydır. Bir bütün halinde satışa çıkartılan damatlık takımları, içerik yönünden de güçlüdür. Özellikle son trend parçalara bakıldığında damatlık modellerinde kravatlar pek tercih edilmez. Kravat yerine daha çok papyon kullanılmaktadır. Lacivert smokin damatlıklarda olmazsa olmaz ise papyondur. Papyonlar takımın rengine göre uyumlu şekilde müşteriye sunulmaktadır.

 

 Damatlık modellerinde takım içerikleri; ceket, yelek, papyon, gömlek ve pantolondan oluşmaktadır. 5 parçanın bir arada sunulduğu takımlarda renk uyumu da oldukça fazladır. Bazı modellerde özellikle ceketin yaka kısımları farklılık gösterebilir. Zevke ve tarza göre değişen modellerden dilediğinizi seçerek, en özel gününüzde şıklığınızı koruyabilirsiniz. Satın almak için tıklayınız: https://www.wessi.com/damatlik-smokin-modelleri

tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ev Aksesuarları Seçimi
Sonraki Haber Triko Modeller

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?