ANA SAYFA > EKONOMİ > Küçük Avcı Bostanlı'da...

Küçük Avcı Bostanlı'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Avcı Bostanlı'da...

Karşıyaka'nın ve Karşıyakalıların kahvedeki vazgeçilmez isim olan Küçük Avcı, Karşıyaka Çarşısının kapatılmasından sonra Bostanlı'da geçici olarak şube açtı.

Dededen kuru kahveci olan ve işletmesini, 2 oğluna devreden Osman Avcı, "Karşıyaka Çarşısı (Kemalpaşa Caddesi) geçiçi olarak kapatıldığı için 4 Mayıstan itibaren Bostanlı Balıkçı Parkı karşısı Cemal Gürsel Caddesi 75/B’de geçici olarak hizmetinizdeyiz. Her zaman geldiğiniz ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz Karşıyaka Çarşısının geçici olarak kapatılması nedeniyle sizler bize gelemediğiniz için; biz de, siz kıymetli dost ve müşterilerimize gelelim dedik, Bostanlı'daki kendi mekanımızda geçici olarak hizmet vereceğiz. 
Bütün dost ve müşterilerimizi bekleriz" dedi. 
Küçük Avcı'nın Bostanlı'daki geçici yeri, Balıkçı Parkı'nın karşısında. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turgay Büyükkarcı'dan öneri: 2.Lig'de yeni grup açılmalı
Sonraki Haber Doktor Danışma Hattı'ndan İzmirliler memnun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?