ANA SAYFA > GÜNDEM > KSK'nin efsanevi kalecilerinden Mastika Ali'yi kaybettik...

KSK'nin efsanevi kalecilerinden Mastika Ali'yi kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'nin efsanevi kalecilerinden Mastika Ali'yi kaybettik...

Karşıyaka'nın 1970-1977 yılları arasında kalesini koruyan “Mastika Ali” lakaplı kalecisi Ali Özel (63) karaciğer rahatsızlığından kurtulamayarak hayata gözleri yumdu.

Maçlarda yeşil-kırmızılı takımın attığı gollerden sonra “Mastika” oynayarak seyircileri coşturan ve Türk Futboluna "Mastika Ali" lakabıyla geçen Ali Özel'in Tepecik'teki Emir Sultan Camii'nden ebediyete uğurlanışında futbol camiasından ve yakınlarından yüzlerce kişi hasır bulundu.
Ali Özel, 17 yaşındayken o dönemin başkanı Ali Ulvi Kiremitçiler tarafından Parsa Gençlik'ten transfer edildi. Renkli kişiliğiyle tanınan ve futbolun yanısıra özel hayatıyla da sürekli gündemde kalan “Mastika Ali”nin cenaze törenine ailesi, yakınlarının ve taraftarların yanı sıra Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, eski ve yeni yöneticiler,  eski ünlü futbolcular Hüseyin Hamamcı, Nihat Umut, Muharrem Gürbüz, K.Cihan, Meftun, Onur, Enver, Bilal, Hürriyet ve Hayri gibi isimler de katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da “Kadına şiddete son” yürüyüşü…
Sonraki Haber Kaf Kaf Urfa'da 90 artıda yıkıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?