ANA SAYFA > SPOR > KSK'de şirket projesine başkan Tugay'dan destek

KSK'de şirket projesine başkan Tugay'dan destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de şirket projesine başkan Tugay'dan destek

Genel kuruldan çok şirketleşme konusuna odaklanan Karşıyaka’da şirket için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan da destek geldi. Başkan Tugay, kurucu hissesi alacağını söyledi.

3. Ligde mücadele eden ve transfer yasaklısı olan futbol şubesini şirketleştirerek, kurulacak şirkete devretmeye hazırlanan Karşıyaka Camiası içinde 1912 Karşıyaka Derneği önderliğine oluşturulan grubun önderleri Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a giderek şirket modelini anlattı.
Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanlardan, 1912 Karşıyaka Derneği 2. Başkanı Cenk Karace başkanlığındaki heyet görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti.
Karace ile birlikte, ESİAD (Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Mustafa Karabağlı, İZSİAD (İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Hasan Küçükkurt, BASİFED (Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu) Başkanı, kulübün eski asbaşkanlarından Mehmet Ali Kasalı, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Kaan Akacun ve Tufan Konuk, Cemil Tugay'la bir araya geldi. Görüşmnede Başkan Tugay'a şirketleşme projesi anlatıldı. Dr. Cemil Tugay'ın projeye sıcak baktığını ve destek vereceğini ifade ederek, hisse alıp kurucu ortaklardan olarak şirkete katılacağını belirttiği aktarıldı.
26 Haziran'da yapılması beklenen genel kurulda üyelerin onayına sunulacak şirketleşme projesine destek olan kişi sayısının 350'nin üzerinde olduğu ve her geçen gün sayının arttığı ifade edilirken, şirketin hazırlanan ana sözleşmesinin katılımcılara gönderilmeye başlandığı da açıklandı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent'te Sanat Söyleşileri'ne Behramoğlu ve CHP Mersin Milletvekili Başarır konuk oldu
Sonraki Haber Çeşme yaza hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?