ANA SAYFA > SPOR > KSK’de önce protokol, sonra antrenör…

KSK’de önce protokol, sonra antrenör…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK’de önce protokol, sonra antrenör…

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nda Erdal Acar hareketliliği yaşanıyor. Futbol Şubesinin işadamı Erdal Acar’a devredilmesi tartışılırken, başkan Ali Erten’in “önce protokol”da israr ettiği ve bunun da önümüzdeki günlerde hukuki zemine oturtulacağı öğrenildi.

Yılmaz Vural’ın Karşıyaka’ya teknik direktör olması konusundaki çalışmaların ve  dün gece Erdal Acar, Devrim Acar ile KSK’nin ileri gelenlerinin bir arada yemek yemesinin ardından da “Bu iş bitti” açıklamasının KARŞIYAKA HABER’de yer almasından sonra camiada yükselen “Yılmaz Vural” konusundaki ayrıcalıklar, “önce protokol, sonra teknik antrenör” konusunu ön plana çıkardı. Erdal Acar, Devrim Acar ve Yılmaz Vural’ın birlikte yenen yemeğin “dostluk, transfer görüşmesi ve fikir alışverişi” olduğu ve fikirlerin ortak noktada buluşup, gece sonunda da “bu iş bitti” noktasıyla 2 tarafın masadan kalktığı ifade edildi. Bu anlaşmanın da resmiyet kazanması için son  sözün söylenmediği de belirtildi.
KSK yönetiminin ağır topu ve şu anki profesyonel futbol takımının oluşmasında en büyük emeği geçen Asbaşkan Osman Kırkpınar’ın futbol şube başkanlığını bırakmasıyla da hız kazanan “futbol şubesinin Erdal Acar’a devredilme” projesi camiada öncelikle konu oldu. Yönetim, hukuksal zemini hazırlarken, Erdal Acar da yeni teknik direktör arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Yılmaz Vural’dan sonra gündeme gelecek ismin de yıpranmaması için sır gibi saklanmasına da özen gösteriliyor…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam ve Belediye Başkanı ikram tabağına ortak oldu
Sonraki Haber Yeni bir lider aranıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?