ANA SAYFA > SPOR > KSK'de geçici başkan Sintaç olacak

KSK'de geçici başkan Sintaç olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de geçici başkan Sintaç olacak

Karşıyaka'da 12 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi yeni yönetim büyük oranda belli oldu.

18 Temmuz'daki mali kongrede yapılan tüzük değişikliği Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde onaylanmadığı için geçici olarak Volkan Sintaç başkanlığında seçime gidilmesi söz konusu. Bu konuda son kararı aday yönetim verecek.
Tarihin en güçlü yönetimini oluşturmaya çalışıp ekibiyle dün toplantı yapan Ergüllü, listeye son şeklini cuma günü vererek divan kuruluna sunacak. Kulüpte 2 yıllık üyelik süresini henüz doldurmayan İlker Ergüllü'ye başkanlık yolunu açan 18 Temmuz'daki mali kongrede yapılan tüzük değişikliği Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde onaylanmadığı için geçici olarak Volkan Sintaç başkanlığında seçime gidilmesi şimdilik söz konusu. Sintaç'ın (veya bir başka yönetici) ardından istifa ederek görevi Ergüllü'ye bırakacağı belirtildi.
Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda 12 Ağustos saat 15.00'te başlayacak kongrede ibralardan sonra 13 Ağustos Pazar günü yapılması gereken yönetim seçimlerinin de önergeyle cumartesiye alınması bekleniyor.

Karşıyaka'da seçilecek yeni yönetimi zorlu günler bekliyor. TFF 3'üncü Lig'deki futbol takımında sezonun başlamasına kısa süre kala yapılması gereken transfer peşinatı ödemeleri, forma ve malzeme tedariği, acil kamp ve vergi ödemeleri yönetimi terletecek. Basketbolda 5 eski borç dosyası yüzünden FIBA kanalıyla gelen 700 bin Dolar tutarındaki transfer yasağının yanı sıra mevcut kadro ve yeni transferler de ödeme bekliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları başladı
Sonraki Haber Büyük Türk Milleti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?