ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Ferdi'den muhteşem geri dönüş

KSK'de Ferdi'den muhteşem geri dönüş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Ferdi'den muhteşem geri dönüş

Karşıyaka'da bu sezon yıldızlar topluluğu takımda forma giyen altyapıdan tek isim Ferdi Burgaz oldu. Bergama Belediyespor'dan 2019 yılında altyapıya kazandırılan, 2020-2021 sezonunda henüz 18 yaşındayken profesyonel sözleşme bile imzalamadan 8 maçta ilk 11'de forma giyen Ferdi, 2 sene unutulduktan sonra müthiş bir geri dönüş yaptı.

Profesyonel kadroda forma giydiği dönemin ardından geçen 2 sezonda U19 takımında oynatılıp, A takımda yalnız 2 maçta süre alabilen genç sol bek, bu yıl formayı tekrar kaptı. Futbol Federasyonu'nin 3'üncü Lig için belirlediği ilk 11'de 22 yaş ve altında 2 futbolcunun forma giymesi zorunluluğuyla da as kadroya dönüş yolu açılan 20 yaşındaki futbolcu, performansıyl takımdaki yerini bileğinin hakkıyla aldı. Kamp dönemini çok iyi geçiren genç sol bek, birçok yıldız futbolcunun yer aldığı takımda ilk 11'de altyapı patentli tek isim olarak başarıyla görev yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 17. Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivali başlıyor
Sonraki Haber Cemil Tugay: İlçe sınırlarımız bu kararla değişmemektedir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?