ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Emre Gemici eski takımına dönüyor

KSK'de Emre Gemici eski takımına dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Emre Gemici eski takımına dönüyor

Karşıyaka'da istikrarlı süre alamayan golcü Emre Gemici, eski takımı İskenderunspor'a transfer oluyor. Karşıyaka, oyuncunun bonservisi için İskenderunspor'a 1 milyon TL talep etti.

Yeşil-kırmızılı ekip, 29 yaşındaki futbolcuya talip olan İskenderunspor'a oyuncunun bonservisi için kapıyı 1.5 milyon TL'den açtı. Karşıyaka, pazarlıkla 1 milyon TL'ye indi. İzmir temsilcisi sözleşmesi sezon sonunda bitecek Emre için gelecek tekliflere 1 milyon TL bonservis bedeli karşılığında açık kapı da bıraktı. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Kaf-Kaf'ta geçen sezon 12 gol atan Emre, bu sezon ise yalnız ikinci haftada Amasyaspor maçında 2 kez ağları sarsıp ardından skor üretemedi. Emre son dönemde çoğunlukla yedek kaldı. Emre Gemici, yeşil-kırmızılılara imza atmadan önce 2021-2022 sezonunda şampiyonluk da yaşadağı İskenderunspor'da 20 gol, 2020-2021'de ise Yeşilyurt Belediyespor'da 24 gol atmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 3 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da sağlık söyleşileri devam ediyor
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den bir fabrika daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?