ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Dinçel köklü değişimden yana değil

KSK'de Dinçel köklü değişimden yana değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Dinçel köklü değişimden yana değil

Lider Yeni Mersin İdman Yurdu ile berabere kalarak 27 puanla zirveden uzaklaşan Karşıyaka pazar günü en ciddi rakiplerinden Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yeşil-kırmızılılar, 26 puanla ensesinde olan Kütahya ekibine yenilmesi halinde diğer takipçilerinin de kazanması durumunda kendisini bir anda ilk 6'nın dışında bulabilir. 26'şar puana sahip iki ekipten Ağrı 1970, düşme potasındaki Edirnespor; averajla hattın dışında bulunan Derince ise Hacettepe 1945 ile karşılaşacak. 27 puanla 4. sırada bulunan Kaf-Kaf'ın rakipleri ise Play-Off hattına yerleşmek için 26 puanla İzmir ekibinin ensesinde hata yapmasını bekliyor. KSK, puanların birbirine oldukça yakın olduğu bir ortamda Kütahya'yı yenerek hem rakibiyle arayı açmak, hem de zirve yarışını sürdürmeyi planlıyor. İzmir ekibi, Kütahya maçının ardından Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşıyaka'nın son iki maçta yaşadığı puan kayıpları camiada transfer seslerinin iyice yükseltmesine neden oldu. Ancak Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, devre arasında köklü bir değişim yaşamaktan yana olmadığını belirtti. Dinçel, "Sezon ortasında ne kadar transfer yaparsanız yapın, yüzde 80-90 başarılı olmuyorsunuz. Ben devre arası transferlerinin çok fazla olmasını sağlıklı bulmuyorum. Takım performansını yükselterek başarıyı sağlamak en doğrusu. Kütahyaspor ve Elazığspor maçlarından galibiyetle ayrılıp transfer çalışmalarını o zaman gündeme almak istiyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuzminskas: Ufuk Sarıca ile konuşmamız gelmem için yeterli olmuştu
Sonraki Haber Dünya Kadınla Güzel...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?