ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Büyükkarcı adaylığını açıkladı

KSK'de Büyükkarcı adaylığını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Büyükkarcı adaylığını açıkladı

Karşıyaka Spor Kulübü'nde 3.5 yıldır başkanlığı yürütüp henüz tarihi açıklanmayan olağan kongre öncesi daha önce yeniden adaylık sinyali veren Başkan Turgay Büyükkarcı, aday olacağını resmen duyurdu.

Yeşil-kırmızılılarda en son 3.5 yıl önce 20 Ocak 2018'de yapılan kongreden beri başkanlık koltuğunda oturan Büyükkarcı, listesinin de belli olduğunu belirtti. 3.5 yılı dolu dolu geçirdiklerini ancak yarım kalan işlerini tamamlamak için göreve yönetimiyle yeniden aday olduklarını belirten Büyükkarcı, "Zor şartlarda aldığımız bayrağı, 'Nasıl daha yukarıya taşırız' diye çabaladık. Kutsal görevi yerine getirmek için çok mesai harcadık. Yeni yönetim kurulumuzla genel kurulda yeniden kongre üyelerinin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başladığımız ancak sonuçlandıramadığımız projelerimiz için göreve yeniden talibiz. Hedef stat ve tüm branşların altyapıları" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergama Belediyesi Güneş’ten kendi elektriğini üretecek
Sonraki Haber CHP’li Sertel: Dış yapımlara ödenen ücretler gizleniyor, denetleyemiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?