ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol'da kaptan takımdan ayrıldı

KSK Voleybol'da kaptan takımdan ayrıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol'da kaptan takımdan ayrıldı

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol A Takımı kaptanı Simay Akdağ takımdan ayrıldı.

Konuyla ilgili Karşıyaka Spor Kulübü'nden "TEŞEKKÜRLER SİMAY AKDAĞ!Kulübümüzün altyapısında yetişerek A takım kaptanlığına kadar yükselen, sahada bulunduğu her anda hırsı ve isteği ile Karşıyaka Spor Kulübü’ne yaraşır performans gösteren Simay Akdağ’a vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki voleybol hayatında başarılar dileriz." açıklaması yapıldı.

Simay Akdağ ise sosyal medya hesabından "Duygularım çok yoğun.Hayatımın bir köşesinde,Karşıyaka’nın yerinin her zaman var olacağını bilmenizi isterim.En büyük teşekkürüm; büyüdüğüm ve yetiştiğim bu 15 senelik süreçte, her zaman arkamızda olan büyük Karşıyaka taraftarınadır.Tekrar görüşünceye dek kendinize iyi bakın…" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Bisiklet Turu için pedala bastılar
Sonraki Haber Ak Parti'li Baran: Taş taşıyacaklardı laf taşıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?