ANA SAYFA > SPOR > KSK Tenis Şubesi'nden Başkan Tugay'a ziyaret

KSK Tenis Şubesi'nden Başkan Tugay'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Tenis Şubesi'nden Başkan Tugay'a ziyaret

Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Ankara’da gerçekleştirilen Milli Takım seçmelerinde 2. olarak Milli Takım’a seçilen Samim Filiz ve Berrak Koçak da ziyarette yer aldı.

KSK Tenis Şube Başkanı Kazım Türk, Şube Müdürü Hüseyin Pehlivan, Tenis Şubesi Başantrenörü ve Milli Takım Antrenörü Yıldıray Çam, Milli Takım Antrenörü Onur Artkıy ve genç yeteneklerin bulunduğu ziyarette Karşıyaka ve spor konuşuldu.

Tenis antrenmanlarının gerçekleştirildiği tesisler için Başkan Tugay’a teşekkür eden şube temsilcileri, Karşıyaka’yı daha fazla başarı ile gururlandırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Karşıyaka’nın spor kenti olduğunu vurgulayan Tugay ise böyle başarıların kendisine ilham verdiğini belirterek her zaman desteğe hazır olduğunu dile getirdi. 

14 yaşındaki Berrak Koçak ile 13 yaşındaki Samim Filiz de Milli Takım’a seçildikleri için mutlu olduklarını vurgularken, tesisler için Tugay’a teşekkür etti. Genç sporcular Karşıyaka’yı bu şekilde temsil etmekten gurur duyduklarını belirterek, daha çok çalışacaklarını söyledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sakatlar iyileşti
Sonraki Haber CHP'li Kılıç: Atakent Anadolu Lisesi’nin yıkım kararının bilimsel raporlarının kamuoyuna açıklasınlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?