ANA SAYFA > SPOR > KSK taraftarından protesto yürüyüşü

KSK taraftarından protesto yürüyüşü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK taraftarından protesto yürüyüşü

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetime haftalardır seçimli olağanüstü kongre kararı alma çağrısı yapan taraftarlar protesto yürüyüşü düzenledi.

Osmanbey Parkı'nda buluşan Yeşil Kırmızılı taraftarlar yürüyüşün ardından yıkılan Karşıyaka Stadı'nın bulunduğu alanda meşale yakarak tezahüratta bulundular. Yürüyüş öncesi basın açıklamasında bulunuldu.

Açıklama şöyle:
"Biz 100 yılı aşmış tarihi olan , Türkiye nin en köklü , dünyanın sayılı kulüplerinden biriyiz. Bizlerde , böyle köklü tarihi ve kültürü olan Kulübün kendisine yakışan ve duruşu olan taraftarlarıyız. Bu taraftar , ne şampiyonluk ne de kupa için kuruluş değerlerini asla terketmemiş, sadece ve sadece ay yıldızlı armasını düşürmemeye, Atatürk'ün çizgisinde olmaya ve aslolanın yarışta olup mücadele etmek olduğunu hiçbir zaman unutmayan bir taraftardır. Kurulduğumuz günden itibaren bu anlayışta olan Karşıyaka Taraftarı, maalesef zaman zaman haksızlıklara zaman zaman kendi içinde yaşanan çekişmelere maruz kalarak hüsranlar yaşadı.

Biz stadımızı istiyoruz 
Haksızlıklardan en büyüğüne stad konusunda uğradık.İzmir de ilk stad projesi konuşulan kulüp bizken stadı yılan hikayesine dönen ve sembol stadı bile şuanda bu halde olan kulüp biziz.Yürüyüşümüzü burada bitirerek bu konuyu bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Biz Stadımızı istiyoruz. Ne Siyasi hamleler ne rant kavgaları bizi ilgilendirmiyor.Biz Tribünlerinde doya doya Kaf Kaf çekeceğimiz stadımızı İSTİYORUZ. Hepinize çok teşekkürler bu sıcakta bu kadar kalabalık toplanıp Karşıyaka taraftarının kulübüne nasıl sahip çıktığını cümle aleme gösteriyoruz.Amacımız yine Karşıyakamızın başarısı.Bizler taraftarın sesi olmak zorunda olan her zaman doğruları savunmak durumunda olan kişileriz.Bu yüzdenBaşkanımız Turgay Büyükkarcı nın ve yönetiminin 5 yılı aşkın süreli iktidarında özellikle Futbol konusundaki yetersiz icraatları artık sabrımızın sonuna geldi.Bunun dışında son olarak COİN meselesi APAR TOPAR KURULAN ŞİRKET, futbol şubeye atama yöneticiler bardağı taşırdı. Bu kulüp kanarya sevenler kulübü değil,bu kulüp birilerinin şirketi değil ,bu kulüp kimsenin babasının çiftliği değil. Bu kulüp taraftarın ve taraftar kimi isterse onun kulübü yönetmesini istiyor. Mali Genel kurula çok az bir süre kaldı bugün bir kez daha en gür şekilde TURGAY BAŞKANA VE YÖNETİMİNE sesleniyoruz YA BIRAKIN GİDİN YA SANDIĞI GETİRİN... BU KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇIN. BİZİ İBRA İŞLERİ İLE ÖNERGE VERMELERLE UĞRAŞTIRMAYIN.DELİKANLI OLUN KARŞIYAKALI OLUN. TARAFTARIN AYAK SESİNİ DUYUN KENDİNİZE GELİN."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer ABD Büyükelçisi Jeffry Flake’i ağırladı
Sonraki Haber Karşıyaka Yasin Ozan transferini açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?