ANA SAYFA > SPOR > KSK Sicil Kurulu Başkanı Sarıgedik'ten kampanya çıkışı...

KSK Sicil Kurulu Başkanı Sarıgedik'ten kampanya çıkışı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Sicil Kurulu Başkanı Sarıgedik'ten kampanya çıkışı...

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Igor Duric'e olan borcun ödenmesi adına başlatılan kampanyaya ilişkin dikkat çeken bir çıkış yaptı.

"Borcun ödenme sürecinde yönetim kurulunun attığı adımların takdir ediyorum ama..." diyen Sarıgedik, "Karşıyaka Spor Kulübü'nde son dört yılda yaşanan transfer yasakları ve yasağın bitmesi adına borçların ödenmesi için elini taşın altına koyan herkese teşekkür etmek gerekiyor. Fakat bununla birlikte cevaplanması gereken de bir soru var. Karşıyaka'da manavın, öğrencinin, bakkalın, emekli ve iş insanının paralarını üst üste koyarak ödenmeye çalışılan ve tarihin en büyük transfer bütçesine sahip olmamıza karşın küme düştüğümüz sezonun borçlarını cefakar taraftarımız mı ödemek zorunda?" diye sordu.
Sarıgedik, "Bana göre burada tartışılması gereken konu 5 yıl önce çok sayıda yerli ve yabancı futbolcunun kulübe kazandırılma süreci. Başta Yaşar Holding'in Euroleague desteği ve futbol için de Erdal Acar'ın maddi desteklerine rağmen tarihimizdeki en büyük transfer bütçesinin sonunda küme düşme acısı yaşandı. Üstüne üstlük hala o zamandan kalan transfer borçlarından dolayı puan silinme durumu ile karşı karşıya kaldık. İşte bu sebepten dolayı Karşıyakalı vatandaşın cebinden, dişinden tırnağından biriktirdiği parayla adeta vebal ödemesini sindiremiyorum. 5 sene öncesinin yanlışlarının vebalini cefakar Karşıyaka taraftarının çekiyor olması bence tartışılması gereken en önemli konudur." diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta mahalleler birleşiyor
Sonraki Haber Oyuklar pandemiye isyan etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?