ANA SAYFA > SPOR > KSK Kaptanları: Tek amacımız arma için savaşmak

KSK Kaptanları: Tek amacımız arma için savaşmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Kaptanları: Tek amacımız arma için savaşmak

22 Temmuz Çarşamba günü Antalya'da Belediye Derincespor ile oynayacağı Play-Off yarı final maçına bilenen Karşıyaka'da, Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetiminin şampiyonluk primini 600 bin TL olarak açıklamasından sonra futbolcular adına takım kaptanları Mustafa Aşan ve Cenk Özbey açıklamada bulundu.

Takım arkadaşları, teknik kadro, yönetim kurulu ve yeşil-kırmızılı taraftarlarla tek yumruk olduklarını belirten kaptanlar, "Başkanımız Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulumuza prim jestinden dolayı takım arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Futbolcular olarak tek amacımız arma için savaşmak. Tüm oyuncu arkadaşlarımızın ilk önceliği bu. Karşıyaka'nın başarısı her şeyin üstündedir ve her şeyden önce gelir. Tüm zamanını bizimle geçiren, gecesini gündüzünü Karşıyaka Spor Kulübü'nün başarısı için harcayan Başkanımız Turgay Büyükkarcı'ya minnettarız. Takım olarak bu fedakarlıkların karşılığını sahada savaşarak, terimizin son damlasına kadar mücadele ederek vermek istiyoruz. İnanıyoruz ki Antalya'dan 2'nci Lig'e çıkmış bir kulüp olarak döneceğiz, bizler buna inandık" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'nin efsane kalecisinin torunu Yeşilnil'in Barış Tanrıçası’na övgü
Sonraki Haber Karşıyaka Duric dosyasında olumlu gelişmeler kaydetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?