ANA SAYFA > SPOR > KSK Camiasından mesaj: Küllerimizden doğarız

KSK Camiasından mesaj: Küllerimizden doğarız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Camiasından mesaj: Küllerimizden doğarız

Karşıyaka camiasının önemli isimleri, kulübün bu zorlu günleri atlatacak güçte olduğunu söyledi. Türkiye'de 100 yılı geride bırakan ender kulüplerden olan, armasında ay-yıldız taşıma onurunu bizzat Mustafa Kemal Atatürk'ten alan yeşil-kırmızılılarda camia, TFF 3'üncü Lig'e düşmekle Karşıyaka sevgisinin azalmayacağını belirtti. İzmir temsilcisinde camianın önde gelenleri şu mesajları verdi:

Divan Kurulu Başkanı Fatih Diniz, "106 yıllık kulübün bunları yaşaması çok üzücü. Son yıllardaki sıkıntıların sonucu oldu. Camia olarak hepimizin hataları var. Bu saatten sonra acil yapılması gerekenler var. Belki yıllarca düşünüp de yapamadığımız şey futbolun sağlam bir altyapıya kavuşması, öz kaynak düzenini sağlamak. Gerek stat gerek spor salonu konusunda hepimize büyük iş düşüyor. Kendi gelirleriyle ayakta duran bir Karşıyaka yaratmalıyız. Yöneticilerin kalıcı olması lazım. Yönetim bunalımları yaşamadan, kalıcı yönetimlerle kalıcı işler yapmak lazım. Karşıyakalılık ruhuyla devam etmeliyiz."

Eski Başkan Hasan Denizkurdu, "Hepimiz çok üzgünüz. Üzülmemek elde değil. Dünyanın her tarafında Karşıyakalılar yaşıyor. Tüm Karşıyakalıların kulübe bağlılıkları var ve bu sevda bitmez. Düşmek dünyanın sonu değil. Birçok branşta faaliyet gösteren bir kulübüz. Basketbol takımımız, başka branşlarımız var. Yüzbinlerce taraftarımız var. Amatöre de düşsek Süper Lig'e de çıksak bu sevda devam eder. Borçları yapanların hesap vermesi lazım. Geçmişimizi iyi teşhis etmedikten sonra gelecekte de sıkıntı yaşarız. Sistemi sorgulamalıyız. Önce teşhisi koyup ardından tedaviyi yapmalıyız."

Eski Başkan Özer Kırca: "Küme düşmek bugünün sorunu değil, 10 yılı aşkın bir süredir yaşanan yönetim zaafının son noktası. Şu an yönetimdeki arkadaşlara da 'Yönetim başarısız' diye bir suçlama getiremeyiz. Ligde puan handikabımız vardı. Sportif anlamda son yıllar başarısızlıkla sonuçlandı ama bu Karşıyaka'nın tarihi kimlik ve kişiliğine gölge düşüremez. Elbet 106 yıllık geçmişinde inişler çıkışlar yaşamış bir kulübüz. Bunları yaşamayan kulüp yok. Artık kavgaları bir kenara bırakıp kulübe 4 elle sarılarak sportif anlamda layık olduğu yerlere taşımalıyız. Karşıyaka dimdik ayakta. Fenarbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da küme düşse manevi şahsiyetleri etkilenmez. Biz Kurtuluş Savaşı'nı görmüş bir abideyiz. Yıkılmayız."  

Eski 2. Başkan Nazım Torbaoğlu: "Kulübümüzün geleceğini kurtarma konusunda şirketleşme dışında bir seçeneğimiz gözükmüyor. Folkart bu konuya sıcak bakıyor. Karşıyaka çok büyük bir camiadır, küllerinden doğarak yeniden eski günlerine dönecektir. Şu anda kulüp olarak dibe vurduk ancak artık zıplama zamanımız geldi. Yeni oluşumla 2-3 ay içerisinde çok iyi gelişmeler olacağını biliyor ve inanıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka PFDK'ye sevk edildi
Sonraki Haber İzmir'de 18 zehir taciri tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?