ANA SAYFA > SPOR > KSK borcu ödemeyince SGK yapılandırması bozuldu!

KSK borcu ödemeyince SGK yapılandırması bozuldu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK borcu ödemeyince SGK yapılandırması bozuldu!

Şirketleşme çalışmalarına ağırlık veren Karşıyaka Spor Kulübü'nün Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı yapılandırma taksitlerinin ödemediği ortaya çıktı.

SGK borçlarını 2014 yılında Torba Yasa kapsamında taksitlendirip 84 ayda, 42 eşit taksitle ödemeyi taahhüt eden Karşıyaka Spor Kulübü’nde ödemeler aksayınca yapılandırma bozuldu. Mutlu Altuğ ve yönetiminin, göreve geldikten sonra aradan geçen 1.5 yılda SGK'ya güncel ve geçmiş borç ödemesi yapamaması nedeniyle de daha önce silinen faizler de yeniden toplam borca eklendi. Karşıyaka Spor Kulübü’nde SGK’na olan borcu 6.5 milyon TL civarına yükseldi.
Karşıyaka Spor Kulübü’nün Spor Toto Teşkilatı gelirlerinden her ay otomatik olarak kesilen vergi borçlarını ödeme konusunda ise sıkıntısı bulunmuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 4 kişi ihraç edildi
Sonraki Haber Nefes kesen maç Karşıyakalı kızların...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?