ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kripto Paralarda Son Durum: BTC, ETH, APE ve LTC

Kripto Paralarda Son Durum: BTC, ETH, APE ve LTC

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kripto Paralarda Son Durum: BTC, ETH, APE ve LTC

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, kripto para piyasasındaki son duruma değindiği ve 2 popüler altcoin ile ilgili yorumları paylaştığı bir yazı kaleme aldı.

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, kripto para piyasasındaki son duruma değindiği ve 2 popüler altcoin ile ilgili yorumları paylaştığı bir yazı kaleme aldı.

Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum

Kripto para piyasasının toplam değeri yazının yayına hazırlandığı sırada 835 milyar dolar üzerinde bulunuyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC), 28 Kasım’da yeniden 16.000 dolar altına gerilemesinin ardından 29 Kasım’da Bitcoin’de ve dolayısıyla kripto para piyasasında bir toparlanma olduğu görülüyor. Bitcoin fiyatı yazının kaleme alındığı sırada 16.470 dolardan işlem görüyor ve son 1 haftada yaklaşık olarak %5 artış yakaladığı görülüyor.

Buna ek olarak piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) yazının kaleme alındığı sırada 1.206 dolardan işlem görüyor. ETH tüm zamanlar rekorunu 16 Kasım 2021’de 4.891 dolar ile kırmıştı. Buna ek olarak ETH’nin son 1 hafta içinde yaklaşık olarak yüzde 10’luk bir artış kaydettiği ifade edilebilir.

Öte yandan 65,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 3. kripto para konumunda bulunan Tether’i (USDT), 48,2 milyar dolarlık değeri ile Binance Coin (BNB) ve 43,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile USDC takip ediyor. Binance Coin yazının kaleme alındığı sırada 302 dolardan işlem görüyor ve son 1 hafta içinde yüzde 18 oranında artış kaydettiği görülüyor.

Piyasa değeri bakımından ilk on kripto para birimine bakıldığında son 1 haftada en iyi performansı Dogecoin’in (DOGE) sergilediği görülüyor. DOGE yazının kaleme alındığı sırada 0,1031 dolardan işlem görüyor ve son 1 haftada yüzde 38 oranında artış yakaladı.

Apecoin (APE) ve Litecoin (LTC)

Piyasa değeri bakımından en büyük metaverse coin konumunda bulunan APE, son 1 haftada %41 artış yaşadı ve yazının kaleme alındığı sırada 4,10 dolardan işlem görüyor. Bir kripto para haber sitesi olan CoinTürk’te de belirtildiği gibi Apecoin, 3 Ağustos’tan bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altında seyrediyor. Analistlere göre hem yatay bir direnç alanı hem de alçalan direnç çizgisi olarak görülen 4 dolar önemli bir seviye.

Apecoin’in yanı sıra Litecoin de son zamanlarda piyasada dikkat çeken kripto paralar arasında. Son 1 hafta içinde yüzde 23 artış kaydeden LTC, yazının kaleme alındığı sırada 76 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre şu anda LTC fiyatının yönünü 83 dolar bandı belirleyebilir. Kripto para birimi bu seviyenin üzerine çıkmayı başarırsa 90 doları hedefliyor. Bu hedefin üzerine çıkılamaması ise başka bir düşüşü tetikleyebilir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 3 yeni oyun sahneleyecek
Sonraki Haber Bayraklı’da tiyatro festivali

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?