ANA SAYFA > İZMİR > Köylerdeki pırlantalar hem eğlendi hem öğrendi

Köylerdeki pırlantalar hem eğlendi hem öğrendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Köylerdeki pırlantalar hem eğlendi hem öğrendi

Her sene uzman eğitmenler aracılığıyla yüzlerce çocuğun hayatına dokunan Buca Belediyesi, Pırlanta Merkezleri’ni kırsala taşıdı.

Okul öncesi çocukların gelişimine destek olmak ve yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak için Buca’nın kırsal mahallelerinde Minik Bilim İnsanları Atölyesi kuruldu.  Köylerdeki çocuk yoğunluklarına göre planlanan atölyeler, bir ay sürecek ücretsiz eğitimlere başladı. 

Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği atölyelerde Pırlanta Merkezleri’nin eğitmenleri, her gün iki köyde 4-5-6-7 yaş gruplarındaki çocuklara eğitim verdi. Eğitim atölyelerinde miniklere felsefe, fen ve doğa, sanat, müzik, çevre ve aile eğitimleri verildi. Kırsaldaki minikler, eğitmenleriyle hem eğlendi hem öğrendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelkenbiçer: Tarıma katkı sağlamak hepimizin bu ülkeye borcudur
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir tercih döneminde de gençlerin yanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?