ANA SAYFA > GÜNDEM > Köy Enstitülü ulu çınara vefa

Köy Enstitülü ulu çınara vefa

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Köy Enstitülü ulu çınara vefa

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Karşıyaka Şubesi yönetimi, dernek kurucularından ulu çınar diye bilinen Kadir Ak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Emin Öztürk, Başkan yardımcısı Osman Günel, Sayman Muzaffer Demir ve yönetim kurulu üyesi Affan Arif Erol rahatsızlığı nedeniyle genel kurula katılamayan Karşıyakalıların yakından tanıdığı Savaştepe Köy Enstitüsü mezunu, şubenin kurucu üyesi Kadir Ak'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kadir Ak’ın rahatsızlığından dolayı ziyaretçiler kapıda emekli öğretmen olan eşi Raife ve öğretmen kızı Ayle Şenay tarafından karşılandı.

91 yaşındaki Köy Enstitüsü mezunu eğitim çınarı Kadir Ak ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi. "Yakında sağlığına kavuşacağım, derneğe elinden gelen katkıları yapmaya devam edeceğim, sizlerin bu güzel hareketi diğer derneklere de örnek olsun"

Çalınan saza eşlik etti
Sohbetten moral bulan eğitim çınarı Kadir Ak, baş köşede asılı duran divan sazını göstererek Affan öğretmenden çalmasını istedi. Kadir öğretmen bir süre çalınan sazlı müziğe misafirlerle birlikte eşlik etti.

Başkan Emin Öztürk Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Karşıyaka Yönetimi olarak bir sosyal görevimizi daha yerine getirmiş olmaktan mutlu olduk. Derneğin nisan ayı için yapacağı etkinlikler hakkında bilgi verdi. Kendisi ile de bir söyleşi planlarının bulunduğunu ifade etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya 90 bin 625 TL ceza!..
Sonraki Haber CHP İzmir'den büyük buluşma için İzmirlilere davet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?