ANA SAYFA > SPOR > Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor

Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor

Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’de 81 ilde uygulamaya konulan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi ilimizde tüm hızıyla devam ediyor.

İlk kez 2012 yılında 3 dönem olarak gerçekleştirilen Proje ile her il ve ilçede belirlenen koordinatörler sorumluluğunda Spor Genel Müdürlüğüne bağlı ve ya kamu kurum ve kuruluşlarına ait açık ve kapalı alanlarda her yaş kategorisinden vatandaşlarımıza ücretsiz spor yapma imkanı sağlıyor.

Katılımcılar, Proje kapsamında spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü imkandan ücretsiz faydalanıyor. Proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor.
 
Bu kapsamda Karşıyaka İlçe Müdürlüğü ve Foça İlçe Müdürlüğünde spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak için tüm hızıyla devam ediyor. Örnekköy Mahallesinde yapılan zumba etkinliğine gençler, mahalle sakinleri, ilçede bulunan huzur evinde ki yaşlılar ve tenis öğrencileri katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Balıkçı Barınağı'nda esrar satanlar yakalandı
Sonraki Haber Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfı açıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?