ANA SAYFA > SPOR > Koronavirüs Karşıyaka ile Akhisar'ı buluşturdu

Koronavirüs Karşıyaka ile Akhisar'ı buluşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koronavirüs Karşıyaka ile Akhisar'ı buluşturdu

19 Mart'ta durdurulan liglerin yaklaşık 3 ay ara verilip 12 Haziran'da yeniden başlaması planlanırken tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi, Karşıyaka ile Akhisarspor'u aynı sahada buluşturdu.

Yıllardır iyi ilişkiler içinde olan iki kulüpten TFF 3. Lig'deki Karşıyaka, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde beşerli gruplar halinde antrenmanlara başlarken TFF 1.Lig'de büyükşehirler arası seyahat yasağına takılan Akhisarspor'un futbolcuları da çareyi yeşil-kırmızılıların tesislerinde buldu. 
Futbolcu kadrosu ve antrenörlerinin büyük bir kısmı İzmir'de ikamet eden Akhisar ekibi, Kaf-Kaf'tan tesisleri kullanabilmek için izin istedi. Karşıyaka da dost kulüp Akhisar'a evinin kapılarını sonuna kadar açtı. Karşıyaka'nın antrenman yapmadığı saatlerde Akhisar'ın İzmir'deki futbolcuları da gruplar halinde, antrenör eşliğinde Karşıyaka Spor Kulübü Çiğli tesislerinde çalışıyor.
Akhisarspor, Karşıyaka haftaya takım halinde antrenmana başlayana kadar yeşil-kırmızılıların tesislerini kullanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Yamanlar'daki dağ evlerine erken çıktılar...
Sonraki Haber Bucalı pırlantalar Atatürk sevgileriyle 7’den 70’e herkesi duygulandırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?